середа, 24 жовтня 2018 10:43

Ветеран АТО здобув ще одну перемогу на "Іграх нескорених"

Ветеран АТО здобув ще одну перемогу на "Іграх нескорених"
"Ігри нескорених": боєць Євген Олексенко виборов медаль. Фото: УП

У Сіднеї учасник національної збірної "Ігри нескорених", ветеран АТО Євген Олексенко виборов срібну медаль із пауерліфтингу.

До війни він займався цим видом спорту, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Євген поїхав до Сіднею, аби знову принести користь своїй країні. Та на цей раз не на полі бою, а на спортивній арені. І його мрія здійснилася, сьогодні на змаганнях Invictus Games він виборов срібну медаль з пауерліфтингу", - йдеться у повідомленні.

Боєць Євген Олексенко брав участь у боях біля ДАПу, під Пісками, Опитним, Водяним у 2015-2016-х.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігри нескорених: українці завоювали перші золоті медалі

23 жовтня, у третій день змагань "Ігор нескорених" у Сіднеї, українець Олександр Гавриленко здобув третю золоту медаль для української збірної.

Invictus Games - міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, які заснував 2014-го британський принц Гаррі. Мета змагань - честь військових ветеранів, підтримка їхньої реабілітації та адаптаційна допомога людям, які були поранені та втратили здоров'я під час військової служби. Цьоріч ігри відбуваються у Сіднеї, Австралія. Україну представляють 15 спортсменів: 1 жінка та 14 чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «Ветеран АТО здобув ще одну перемогу на "Іграх нескорених"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі