понеділок, 13 травня 2024 14:50

Спецтема: Війна Росії проти України

На Луганщині вибухнув склад окупантів. Палав яскраво - відео

На Луганщині вибухнув склад окупантів. Палав яскраво - відео
Вибухнуло у тимчасово окупованому Сорокиному. Фото: скріншот

У тимчасово окупованому місті Сорокине Луганської області вибухнув склад росіян з боєкомплектом.

Це вже третій вибух у тилу російських окупантів на Луганщині упродовж тижня. Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

"І якщо без запасів пального їхні військові ще трохи протягнуть, то боєкомплект, що сьогодні так яскраво палав у Сорокиному, витрачається ворогом досить швидко. Щоб накопичити його в іншому місці, подалі від лінії фронту, буде потрібен значний проміжок часу", - сказав Лисогор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни намагаються розтягнути лінію фронту. ЗСУ відбивають всі атаки ворога - начальник Харківської ОВА

Склад російських окупантів знаходився майже на кордоні з Російською Федерацією, звідки до лінії бойового зіткнення близько 130 км, повідомив начальник ОВА.

"Тепер російські військові у цьому районі мають обмежений запас БК, що невдовзі має позначитися на їхніх наступальних діях", - сказав Лисогор.

Увага! Ненормативна лексика!

Місто Сорокине розташоване на південному сході Луганської області, за 50 км від Луганська. З 2014 року окуповане російськими військами.

Сьогодні Збройні сили України повідомили про знищення російського гелікоптера Ка-52 "Алігатор".

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині вибухнув склад окупантів. Палав яскраво - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі