вівторок, 07 травня 2024 15:26

Український шоумен Жогло вперше розказав про невиліковну хворобу маленького сина
3

Володимир Жогло з дружиною і сином
Фото: instagram.com/zhohlovolodymyr
Володимир Жогло з дружиною і сином
Володимир Жогло з дружиною і сином

Український шоумен та гуморист Володимир Жогло вперше розповів про невиліковний діагноз трирічного сина Остапа.

В інтерв'ю Славі Дьоміну чоловік зазначив, що у хлопчика аутизм.

"У мене особлива дитина. Він потребує уваги. Він потребує особливого ставлення до себе. Відповідно, моя дружина не може десь піти працювати. Вона більше проводить із ним час. Я ніколи ніде про це не говорив. Нам ще конкретно діагноз "аутизм" не поставили. Ми чекаємо формально чотирьох років. До чотирьох років можуть бути якісь зміни в психіці дитини, але ми вже чітко розуміємо, що...Я не хочу, щоб нам ставили діагноз раніше, бо люди є дуже цинічні. Мені байдуже, а моїй дружині буде неприємно, якщо будуть казати: "Ага, зробив дитині інвалідність". Моїй дружині було б це дуже боляче", - зізнався комік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19-річна донька Полякової потрапила до лікарні

Додав, що помітили у сина прояви аутизму майже в півтора року.

"У кума син теж має аутизм. Я розумів, які є основні моменти, на які треба звернути увагу, що це вже проявлення аутизму. Це відсутність вказівного жесту, ігнорування іграшок і механізмів, вони зосереджуються на чомусь одному, не відкликається на ім'я, не реагує на різкі звуки", - поділився Жогло.

Дружина співака Віктора Павліка 29-річна Катерина Реп'яхова зазначала, що рік тому у їхнього сина сталася затримка мовленнєвого розвитку. За словами молодої матері, дитина не потребує медикаментозного лікування.

Зараз ви читаєте новину «Український шоумен Жогло вперше розказав про невиліковну хворобу маленького сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі