неділя, 08 вересня 2019 17:48

"У неї лихе око": через Меган Маркл її подруга програла тенісний турнір

Герцогиня Сассекська Меган Маркл, яка залишила свого чоловіка принца Гаррі з дитиною Арчі у Великобританії, поїхала у США, щоб підтримати свою подругу, тенісистку Серену Вільямс на фіналі Відкритого чемпіонату США (US Open).

Меган з'явилася на зірковій трибуні, де вона сиділа між сестрою Вільямс Ішей Прайс і її тренером Патріком Муратолгу. Поблизу герцогині також зайняла місце редакторка Vogue Анна Вінтур. Жінка зустрілася з чоловіком подруги Алексісом Оганяном, з яким обійнялася при зустрічі.

 

Дружина принца Гаррі була одягнена у сукню з деніму від J. Crew, вартість якої 118 доларів (2986.65 грн - Gazeta.ua). Доповнила свій образ ексакторка сірим кардиганом і сонцезахисними окулярами з колекції дизайнерки Вікторії Бекхем.

 

Серені Вільямс не вдалося перемогти: спортсменка програла 19-річній Бянці Ванессі Андреєсці, яка вперше взяла участь в цьому турнірі. Як пише видання Daily Mail, шанувальники тенісистки назвали Меган Маркл "талісманом невдачі". Користувачі у мережі згадали, як Вільямс також двічі програвала на Вімблдоні, коли була присутня герцогиня Сассекська.

"У неї лихе око", "Серені потрібно сказати Меган, щоб наступного разу вона залишалася вдома", "Вона приносить нещастя", – пишуть у мережі.

Цікаво, що після перельоту у Нью-Йорк Меган Маркл відвідала йогу в екологічній студії Modo. За її словами, заняття допомагають впоратися з синдромом зміни часових поясів.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл представить власну колекцію одягу

Колишній маєток герцогині Меган Маркл у Лос-Анджелесі виставили на продаж. До переїзду до чоловіка принца Гаррі, екс-акторка жила в Каліфорнії, в районі Генкок Парк.

Дизайн квартири виконаний в класичному стилі з яскравими вкрапленнями у вигляді картин і елементів декору. Зараз з'явилась унікальна можливість роздивитись дім герцогині. Маєток Меган коштує $1,8 млн.

Зараз ви читаєте новину «"У неї лихе око": через Меган Маркл її подруга програла тенісний турнір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі