четвер, 05 вересня 2019 13:01

Меган Маркл представить власну колекцію одягу

Меган Маркл представить власну колекцію одягу
Меган Маркл готує до випуску свою колекцію одягу. Фото: spletnik.ru

Меган Маркл готує до випуску свою дебютну колекцію одягу, призначену для благодійного проєкту.

Запуск капсульної колекції відбудеться всередині вересня 2019 року. Саме тоді Меган Маркл офіційно завершить свою декретну відпустку, пише People.

Про лінійку одягу журналісти говорили ще 22 серпня. Частину коштів від продажів герцогиня Сассекська прагне передати організації Smart Works, де вона є королівським патроном. У мережі Меган опублікувала відео, на якому видно, як вона зустрічається із жінками, які звернулись до організації за допомогою у працевлаштуванні. Також герцогиня сама контролювала процес пошиття одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не вписується в королівську родину: Меган Маркл перестали запрошувати на світські заходи

"Коли ви заходите до Smart Works, ви бачите стелажі одягу та безліч сумок і взуття. Однак іноді це може бути попурі з невідповідними розмірами та кольорами, не завжди правильним стилістичним вибором або діапазоном розмірів. Щоб допомогти їм у цьому, ми запросили бренди та моїх друзів до розробки капсульної колекції з більш класичними варіантами гардеробу для роботи", - розповіла Меган Маркл.

Також стало відомо, що до благодійного проєкту долучився і принц Гаррі, який запросив до співпраці подругу та дизайнера Мішу Нону, а також представників брендів Marks&Spencer, John Lewis, Jigsaw.

Герцогиня Сассекська 38-річна Меган Маркл потрапила у черговий скандал. На багатьох сайтах з'явилася шахрайська реклама "таблеток Меган". Виробники ліків стверджували, що диво-засіб допоможе скинути вагу.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл представить власну колекцію одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі