пʼятниця, 19 квітня 2024 17:21

Режисер Мстислав Чернов привіз "Оскар" в Україну (фото)
3

Режисер фільму "20 днів у Маріуполі" Мстислав Чернов привіз перший український "Оскар" до Києва.

У п'ятницю, 19 квітня у приміщенні Центрального залізничного вокзалу відбулася зустріч з командою картини. Про це повідомляє "Суспільне".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оскароносний Мстислав Чернов розказав про найстрашніші моменти зйомок "20 днів у Маріуполі"

За словами Чернова, багато людей на зустрічах та показах стрічки говорили, що не знали, що таке дійсно відбувалося в Україні, або взагалі - вважали, що це фейк.

"Люди просили "зніміть нас". Вони не сподівались що щось зміниться, що війська НАТО прийдуть і прорвуть цю блокаду. Для людей важливо знати, що їх чують. Навіть, коли історії були розказані, хочу зробити так, щоб про Маріуполь не забули. Не тільки тому, що Маріуполь - початок повномасштабної війни, а й тому, що Маріуполь став символом всіх міст, які були зруйновані й окуповані після", - наголосив режисер.

У березні фільм "20 днів у Маріуполі" вийшов на українських онлайн-платформах. Стрічка встановила рекорди за переглядами на стримінгах Megogo, Takflix, "Київстар ТБ" і Volia TV.

Зараз ви читаєте новину «Режисер Мстислав Чернов привіз "Оскар" в Україну (фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі