вівторок, 07 травня 2024 14:08

"Міс США" відмовилася від титулу: подробиці
10

Ноелія Войт
Фото: instagram.com/noeliavoigt
Ноелія Войт
Ноелія Войт
Ноелія Войт
Ноелія Войт

"Міс США 2023" Ноелія Войт оголосила про відмову від титулу.

У своєму Instagram модель зізналася, що зважилася на такий крок заради свого ментального здоров'я.

"Глибоко в душі я знаю, що для мене це просто початок нового розділу, і я сподіваюся, що продовжу надихати інших залишатися стійкими, пріоритезувати своє ментальне здоров'я, відстоювати себе та інших, використовуючи свій голос, і ніколи не боятися того, що готує майбутнє, навіть якщо воно виглядає непевним. Я усвідомлюю, що для багатьох це може стати великим шоком. Ніколи не поступайтеся своїм фізичним та ментальним благополуччям. Наше здоров'я - це наше багатство", - прокоментувала зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 26-річна українка стала Miss Eco International 2024 (фото)

Організатори конкурсу краси відвеагували на заяву Войт.

"Ми поважаємо та підтримуємо рішення Ноелії скласти з себе її обов'язки. Здоров'я наших володарок титулів - наш головний пріоритет, і ми розуміємо її потребу зробити пріоритетом себе зараз", - йдеться у повідомленні.

Корону планують передати першій або другій віце-міс, "Міс Гаваї США" Саванні Ганкевич чи "Міс Вісконсин США" Алексіс Луманс.

60-річна Алехандра Родрігес перемогла на конкурсі краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Жінка стала першою, хто отримав корону у такому віці. Тепер вона змагатиметься за національний титул з набагато молодшими учасницями.

Зараз ви читаєте новину «"Міс США" відмовилася від титулу: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі