неділя, 07 квітня 2024 04:50

Як зробити укладку "з салону" в домашніх умовах за 10 хв
7

Фото: Скріншот

Кожна жінка хоче мати розкішний вигляд у будь-якій ситуації. Одну з головних ролей у кожному образі відіграє укладка.

Пишні локони в стилі Old Money легко зробити в домашніх умовах. Вам знадобиться фен або плойка, пара резинок, кілька бігуді на липучці і 10 хв часу. Про це розказала блогерка Марена Зачек у TikTok.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колір волосся, який візуально додає віку жінкам за 40

Етап 1

Розчешіть волосся, нанесіть на нього фіксуючий мус. Після чого зберіть шевелюру в кінський хвіст за допомогою резинки. Відокремте чубчик від решти волосся.

Етап 2

Плойкою завивайте пасма, після чого накрутіть їх на бігуді й зафіксуйте. Не забудьте накрутити чубчик.

Етап 3

Залиште бігуді на волоссі приблизно на 15 хв (але чим довше ви залишите, тим довше збережеться вигляд). Видаліть все з волосся і зафіксуйте лаком для надійної укладки.

@marenanicole No dyson no problem! You can achieve the 15 minute express blowout using a curling iron 🫶🏼✨ #blowoututorial #blowouthack #easyhairstyles ♬ original sound - Marena

Чим рідше мити волосся шампунем, тим це буде краще для вашого волосся. Немає однозначної відповіді на питання, як часто люди повинні мити голову шампунем. Можливо, не потрібно робити це так часто. Зазвичай це зводиться до особистих уподобань. Просто визначте свій тип волосся і виберіть укладання.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити укладку "з салону" в домашніх умовах за 10 хв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі