пʼятниця, 22 грудня 2023 03:45

Виявили водіїв авто, які найчастіше потрапляють в аварії і водіїв, які найчастіше нетверезі

Виявили водіїв авто, які найчастіше потрапляють в аварії і водіїв, які найчастіше нетверезі
Провели дослідження серед водіїв авто: які результати? Фото: Укрінформ

Водії електромобілів Tesla у США потрапляли в аварії частіше, ніж водії будь-яких інших марок транспортних засобів за минулий рік.

Водії BMW були найбільш схильні до водіння в стані алкогольного сп'яніння, йдеться в данимх дослідження 30 автомобільних брендів, проведеного компанією LendingTree.

Водії BMW причетні до близько трьох випадків водіння в нетверезому стані на 1000 водіїв за рік, що приблизно вдвічі перевищує показник водіння в нетверезому стані серед водіїв автомобілів Ram, які посіли друге місце за цим показником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий Renault Duster офіційно презентували: який вигляд має і коли з'явиться в Україні

Щодо загальної кількості інцидентів на дорогах, яка включає не лише аварії, але й водіння в нетверезому стані, перевищення швидкості та інші порушення, водії автомобілів Ram мали найвищий показник. Водії Tesla посіли друге місце в США.

На противагу, водії автомобілів Pontiac, Mercury і Saturn (американські бренди) потрапляли в менш ніж 10 аварій на 1000 водіїв протягом періоду дослідження.

Спортивний електрокар Volkswagen ID.3 GTX показали на нових фото в мережі.

Машина отримала потужні мотори та новий дизайн, щоб відрізнятись від стандартної моделі, повідомляє Carscoops.

Спортивні хетчбеки Volkswagen відомі у всьому світі під лейблом GTI. Однак на найпотужніших електрокарах компанія використовує шильдик GTX, від якого вирішили відмовитися. Це означає, що в результаті новий ID.3 може отримати назву GTI.

Зараз ви читаєте новину «Виявили водіїв авто, які найчастіше потрапляють в аварії і водіїв, які найчастіше нетверезі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі