середа, 15 травня 2024 05:25

Opel показав найдоступніший кросовер
5

Opel показав новий кросовер Frontera
Фото: Opel
Opel показав новий кросовер Frontera
Opel показав новий кросовер Frontera
Opel показав новий кросовер Frontera
Opel показав новий кросовер Frontera

Opel показали офіційно новий бюджетний кросовер Frontera 2025 модельного року.

Frontera побудований на модульній платформі CMP. Це породніло новинку з Citroen C3, Peugeot 2008, Jeep Avenger та Fiat 600. Деталі повідомили на сайті компанії.

Побудований автомобіль на базі найдешевшого кросовера Citroen і більшою мірою використовує його дизайн, окрім деяких елементів.

Автомобіль отримає електричну версію із ціною від €29 000. Вона запропонує запас ходу 300 і 400 км і двигун потужністю 156 к.с. Будуть і дві гібридні модифікації: на 100 та 136 к.с. Ціна Opel Frontera гібрид - від €24 000.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали нову Skoda Octavia 2024 - що про неї відомо

Frontera прийшов на зміну компактному кросоверу Opel Crossland. Автомобіль дуже схожий на новий Citroen e-C3 та фактично отримав той самий кузов. Відрізняються бампери, оформлення світлотехніки та колісні диски.

Новинку вирішили виконати у сучасних тенденціях. Силует моделі квадратний, скрізь проглядаються прямі прості форми. Салон розрахований на 5 та 7 осіб.

Автовиробник Kia готує нове покоління кросовера Sportage. Рендерні зображення майбутньої новинки нещодавно показали на Youtube-каналі AtchaCars.

Дизайнер AtchaCars зіставив усі відомі факти про майбутній кросовер, додав шпигунські фото та створив власний скетч, що відображає зовнішність компактного авто Кіа.

Зараз ви читаєте новину «Opel показав найдоступніший кросовер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі