неділя, 18 лютого 2024 16:59

Ford прибере функцію з авто і зекономить багато грошей

Ford прибере функцію з авто і зекономить багато грошей
Прибрали функцію Active Park Assist. Фото: Autocar

Представили оновлену модель Ford Puma.

З неї прибрали систему автоматичного паркування Active Park Assist. Це дозволить виробнику зекономити близько $10 млн на рік, пише Autocar.

Багато кнопок з приладової панелі перенесли на центральний екран. Active Park Assist зовсім зникла. Ця функція використовувала ультразвукові датчики автомобіля для вимірювання проміжків між паралельно припаркованими автомобілями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford запатентував новий матеріал із сої для кузовів своїх авто

Але виявилось, що водії мало користуються функцією. Компанія Ford провела аналіз даних своїх підключених автомобілів і вирішила прибрати таку можливість.

"Дуже, дуже мало людей нею користуються. Тому ми можемо прибрати цю функцію", - сказав операційний директор Ford Кумар Галхотра.

Функція коштує Ford близько $60 за автомобіль. Тож тепер корпорація зможе зекономити кошти.

Раніше стало відомо, що кросовер Ford Edge, побудований на платформі Mondeo, теж залишить конвеєр. Цю машину припинять виготовляти 26 квітня 2024 року на канадському підприємстві.

Компанія і раніше ділилася стратегією із закриття деяких моделей. Але згодом вільні місця у ряді займуть новими машинами.

Зараз ви читаєте новину «Ford прибере функцію з авто і зекономить багато грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі