Армія забезпечена, війни немає: влада зібралася експортувати дрони

Обіцяний армії мільйон дронів піде на експорт? Бо дірки із забезпеченням ЗСУ безпілотниками затикають "всім миром": виготовляють на кухні, збирають волонтерські фонди, а влада хоче експортувати дрони за кордон. То може, у нас утворилися надлишки і можна, нарешті, припинити збори?

Почитав коментарі до допису про продаж надлишків дронів. Так, аргументи мені справді здаються розумними та логічними.

...спочатку створити СТРАТЕГІЧНИЙ запас дронів на кілька років уперед у підземних бункерах у горах, як це робить Іран та Північна Корея з ракетами чи орки з "шахедами", а вже потім розпродавати все інше...

Але тільки основну думку допису - спочатку створити СТРАТЕГІЧНИЙ запас дронів на кілька років уперед у підземних бункерах у горах, як це робить Іран та Північна Корея з ракетами чи орки з "шахедами", а вже потім розпродавати все інше - так і не було почуто. Тому що Росія дрони експортувати точно не буде, але Україні видніше, звісно.

Краще, безумовно, держзакупівлі витратити на озеленення Покровська, ніж на стратегічні закупівлі власного озброєння. А на дронах заробити ще гігаватт мільярда дерев. Але тут є одне "але".

...я в принципі не зможу пояснити своїм, скажімо, естонським передплатникам, чому їм треба донатити на дрони, якщо Україна експортує дрони

Як тільки українські дрони почнуть постачати на експорт - я припиняю збори на дрони. Ну тому, що я в принципі не зможу пояснити своїм, скажімо, естонським передплатникам, чому їм треба донатити на дрони, якщо Україна експортує дрони. Дякую, що зняли з мене хоча б цей тягар.

Незабаром, я сподіваюся, Україна зможе вийти на обсяг експортування "Стугн" арабам, на експорт евакуаційних візків, турнікетів, і якихось ниток там броньованих Унімогів з БМП - і з волонтерів буде знято і цей тягар. Отоді й вийдемо на межі 1991 року.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі