Нападник на Трампа: кримінальник, патріот України - чи шахрай?

З'являється дедалі більше інформації щодо особи Раяна Раута, який нібито напав на Трампа. Пишуть, зокрема, нібито він був був палким прихильником України. Та чи так це насправді?

Раян Раут, що вчинив замах на Трампа, був прихильником України. Потім він у ній розчарувався, назвав українців "невдячними комуністами" і написав про це книгу

Після стрілянини у гольф-клубі Трампа поліція заарештувала Раяна Уеслі Раута - американця з кримінальним минулим. У медіа Раяна називають палким прихильником України. У квітні 2022-го він приїхав у Київ, волонтерив і, ймовірно, започаткував меморіал із прапорцями на Майдані Незалежності. Раян намагався створити батальйон із афганців, що переховуються від "Талібану" - через це у соцмережах його звинувачували у шахрайстві.

...Раян повернувся у США, а вже у лютому випустив книгу "Війна, в якій неможливо перемогти" - про корупцію і комунізм в Україні та про його розчарування в невдячних українцях

У вересні 2023 року Раян повернувся у США, а вже у лютому випустив книгу "Війна, в якій неможливо перемогти" - про корупцію і комунізм в Україні та про його розчарування в невдячних українцях. "Бабель" прочитав цю книгу - якщо коротко, у цій війні Раян точно не на боці України.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі