Хто відповість за призначення Хейла на "хлібну" посаду?

Під час обшуку у заступника міністра енергетики лише на телефоні виявили $1,5 млн у різних валютах, зокрема крипті. Затримали Хейла на втричі меншому хабарі, однак скільки він встиг накрасти у держави - невідомо. Хто за це відповість?

Але ж яке генетичне сміття… Заступник міністра енергетики вимагав хабар у півмільйона доларів з Волинської державної шахти за те, що (увага!) вона отримає обладнання з державної шахти під Покровськом, що за кілька кілометрів від лінії фронту на Донеччині. Тобто, вимагав від волинських шахтарів хабар за те, що вони фактично врятують державне обладнання від знищення чи окупації, бо рашисти зараз пруть саме під Покровськом так, що їм і Курську область віддать не шкода.

Затриманий прямо на хабарі Хейло (так, це прізвище) - це стовідсоткова креатура міністра Галущенка і "смотрящего" за ним радника Ігоря Миронюка...

Затриманий прямо на хабарі Хейло (так, це прізвище) - це стовідсоткова креатура міністра Галущенка і "смотрящего" за ним радника Ігоря Миронюка (УПД сорян, просто забув відмітити цю непересічну постать на енергетичному фронті). До вторгнення він крутився на керівних посадах в різних енергокомпаніях, і приватних, і державних. В 2022 році Галущенко покликав його очолити ДП Укрвугілля (це підприємство забирає вугілля з державних шахт). А минулої осені Хейло піднявся до "вугільного" заступника міністра, і вже з цієї посади збирав бабулєси за те, чому насправді мав допомагати - рятувати державне майно від окупантів.

Очевидно, це настільки нефотогенічна історія для Галущенка, що його піар-аси вигадали казку про те, що затримання заступника відбулось за його підтримки. Насправді про його "підтримку" в НАБУ і САП нічого не знають, про неї говорить тільки татарівське СБУ. Більше того, за даними моїх джерел, затримання Хейла відбулось у суботу. І, як мені підказав колега, саме в суботу в Міненерго й дізнались про цей факт. Тобто вся підтримка міністра звелась до того, щоб у свинячий голос у понеділок поставити питання про звільнення Хейла. Коли той уже другий день, як був затриманий в ресторані під час отримання хабаря.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі