Фаворити Банкової: хто стане наступним цапом-відбувайлом?

Неофіційні телеграм-канали наближених до Офісу президента осіб - цікаве джерело інформації, яку в телемарафоні не озвучать. Хто наступний на вихід?

Одна розумна людина мені сказала слідкувати за каналом пресссекретарки Андрія Єрмака, щоб бути в курсі настроїв Офіса президента.

...Сирського перестали згадувати взагалі. Навіть не вимагають плану війни на 2024 рік, чи що там ліпили у пред'яві Залужному

Доповідаю - Олександр Сирський там випав з числа улюбленців буквально через тиждень після того, як виконав функцію замінника Валерія Залужного. Ще раз згадали, коли хотіли забрендувати недолугі фортифікаційні лінії його ім'ям, а не прізвищем керівника Ставки Верховного головнокомандувача. Але не дуже залетіло. Народ реально розуміє, що будівництво бетонних споруд - це господарське рішення, а не військове. Відтак Сирського перестали згадувати взагалі. Навіть не вимагають плану війни на 2024 рік, чи що там ліпили у пред'яві Залужному.

Інших генералів там теж взагалі не ротують. Навіть Василя Малюка востаннє згадали аж у березні. Тільки у Кирила Буданова на "Вертикалі" все ок. Люблять, підкреслюють, цінують. Їйбо, хто зна, чому так. Може в ОПі вирішили взагалі дистанціюватись від персональних брендів. А може, вони підуть під ніж, коли в ОПі відчуватимуть потребу у перекладанні негативу.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі