Судилище над Романом Червінським - беззаконня триває

Фальсифікація, шантаж і тиск на свідків. Якщо справа розвалюється - всі засоби підходять?

У Кропивницькому Роман Червінський на чітких матеріалах справи доводить явні факти її фальсифікації слідчими й прокуратурою, результати тиску на свідків і потерпілих та інші дикі злочини проти права й правосуддя.

Роман Червінський: "Жодної команди на зосередження особового складу не було - свідчення 23 свідків і 17 потерпілих

Роман Червінський: "Жодної команди на зосередження особового складу не було - свідчення 23 свідків і 17 потерпілих. Всім їм задають чітке питання: "Чи зосереджувалась техніка на аеродромі і чи були команда на зосередження?" Жодна людина не отримувала команди від Червінського чи його командира на зосередження". Далі йде тиск на свідків. Перший допит - "команд не було, зосередження не було, літаків не було". Вилучають. Другий допит - "викликали весь особовий склад частини". Відчуваєте різницю в допитах?! Це фальсифікація і шантаж хлопців. Літаки стояли без маскування, вилучили план оборони".

У цій справі все більше відчуття, що кроти в Києві домовилися з ворогом, щоб сфальсифікувати звинувачення проти Романа Червінського (ненавидять однаково і зелені в Києві, й кремлядь у Москві) й заради цього умисно віддали під удар аеропорт і особовий склад, не захистили літаки й заборонили ППО збивати ворожі ракети... В таке навіть вірити не хочеться. А як усе це інакше пояснювати?

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі