Єрмак робить хід Кіпером. А що президент?

Дивні рокіровки у вищих ешелонах влади. За крісло Генпрокурора розпочалися запеклі перегони. Схоже, вчергове переможе фігура Єрмака?

Почитала цікаву новину-екслюзив із Дзеркала тижня. Про те, що Володимир Зеленський хоче звільнити генпрокурора Андрія Костіна і відправити його послом в Нідерланди. Бо в прокуратурі він не робив по суті ніфіга і заслужив прізвисько "Турист". По-перше, чим Нідерланди заслужили таке ганьбище? Як чесна держава, яка дала нам Patriot і готується передати відчутну кількість F-16.

По-друге, що там буде робити чоловік, який нічого потужного не робив на попередній роботі? Третє, навряд, чи Костін володіє голландською мовою. Це ганьбище - їхати в таку топову державу і знати хіба мемне Goeiemorgen, morgen. Далі була найцікавіша частина. Андрій Єрмак сватає на посаду нового генпрокурора Олега Кіпера з Одеси.

Президент не в захваті від кандидатури Кіпера, але Єрмак його дуже просуває. Є інші заступники ОП та депутати, які намагаються лобіювати на посаду генпрокурора інші кандидатури. Наприклад, першого заступника ОГП Олексія Хоменка чи голову парламентського комітету Сергія Іонушаса. Але сьогодні їхні шанси виглядають слабкими

"Президент не в захваті від кандидатури Кіпера, але Єрмак його дуже просуває. Є інші заступники ОП та депутати, які намагаються лобіювати на посаду генпрокурора інші кандидатури. Наприклад, першого заступника ОГП Олексія Хоменка чи голову парламентського комітету Сергія Іонушаса. Але сьогодні їхні шанси виглядають слабкими", - поділилося спостереженнями джерело ZN.

Чому Єрмак керує міжнародним блоком та блоком Генпрокуратури - це було завше парафією президента, а не секретаря, який носить каву і закуповує туалетне каченятко? А ще стало лячно за Зеленського. Чи дозволяє йому Єрмак бодай усамітнитися у вбиральні?

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі