Z-воєнкори виють на болотах: епічний розгром Шойгу

Найбільша танкова атака ворога від початку повномасштабного вторгнення зазнала нищівної поразки. А що Росія?

Російська армія зазнала нищівної поразки під селом Тоненьке, яке вона почала штурмувати після захоплення Авдіївки. За один бій - окупанти втратили кількадесят одиниць важкої техніки та БМП. Це була наймасовіша танкова атака від початку повномасштабного вторгнення. Однак - їх розбили начисто. Тож після авдіївської ейфорії - Z-воєнкори занурилися в глибоку зажуру.

За словами такого собі Калашникова, який нещодавно повернувся з передової, російські солдати деморалізовані та зневірені. Вони ненавидять своє командування, яке без жалю та воєнної необхідності кидає їх на м'ясні штурми. Російський блогер визнає - армія рухається повільно і з шаленими втратами. Самі солдати не розуміють, що вони роблять в Україні і навіщо продовжувати цю постійну бійню, вони втомлені і виснажені. Однак - все одно покірно виконують накази власних командирів.

Найгірше - що ані воєнкори, ані солдати російських збройних сил ніколи нікому не зможуть пояснити, навіщо вони прийшли на чужу землю, навіщо щодня угноюють її власними тілами, і який в цьому сенс - окрім виконання божевільної забаганки маразматичного кремлівського діда.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі