Орлы Зеленского разворачивают репрессии против народа

Такой "спецоперации" МВД и Нацполиция не проводили даже против бандформирований

Щойно стало відомо, що у селі Соснівка обшуки проводяться не тільки дома у сільської голови Ганни Василівни Оникієнко, але і в сільраді, і в місцевому ПСП - приватному сільськогосподарському підприємстві, і дома у голів виборчих комісій, що організовували і проводили законні чергові вибори сільради.

Я вже повідомляв, що дома у Ганни Василівни поліція появилася ще до сьомої години ранку.

Такої "спецоперації" МВС і Нацполіція ще не проводили навіть проти бандформувань, безліч яких наплодилося в Україні при "ефективному міністрі" Авакові.

Свавілля здійснюється за прямими вказівками від керівників Міністерства внутрішніх справ. Людей, яких обшукують, позбавляють правової допомоги, не дають часу на долучення адвокатів до обшуків.

Дім Ганни Василівни обшукували за наявності у неї 38 градусів температури і явних ознак вірусного захворювання, чим фактично позбавили можливості своєчасно отримати медичну допомогу.

Тепер нарешті стало зрозуміло, для чого Зеленському Аваков. Не тільки для фінансування виборчих кампаній "слуг" і самого Зеленського, але і на випадок "білоруського варіанту".

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи