понедельник, 01 апреля 2013 00:30

Тетяні Семко виплатили 57 800 гривень страховки

 

Вінницька компанія "Аграна Фрут Україна" другий рік страхує своїх працівників за договорами добровільного медичного страхування у ПАТ "Страхова компанія "Місто".

— 11 березня у нашої клієнтки Тетяни Семко стався інсульт, — розповідає перший заступник голови правління ПАТ "Страхова компанія "Місто" Юрій Краківський. — Через гостре порушення мозкового кровотоку лікарі прийняли рішення терміново направити пацієнтку до столичного Інституту нейрохірургії імені Ромоданова. Там жінці зробили повне обстеження та провели лікування. Страхова компанія виплатила 57 800 гривень.

Вартість полісу "Добровільне медичне страхування" становить 80 грн на місяць. Страхуватися можна колективно та індивідуально. Страхова компанія "Місто" працює у Вінниці два роки та має понад 20 тис. укладених договорів.

У необхідності добровільного медичного страхування переконався й Сергій Безвершук. Він придбав поліс за програмою "Хірургія", коли дізнався, що йому потрібна операція.

— Сергій Безвершук зламав гомілкову кістку. Поліс придбав у нашого представника в лікарні за 207 гривень, коли лікарі повідомили, що без операції не обійтися, — каже Юрій Краківський. — Після операції виникли ускладнення, які потребували тривалого лікування. Наш клієнт отримав страхову виплату 1234 гривні.

Залежно від складності операції, поліс "Хірургія" коштує

100-1500 грн.

Застраховані особи, які пройшли лікування чи обстеження за власні кошти, можуть  звертатися за страховими виплатами, коли одужали, якщо процедури, діагностика та лікування були передбачені полісом. При наданні медичної виписки та чеків кошти повернуть протягом кількох днів.

— У мене на фоні сечокам'яної хвороби сталося загострення, — розповідає Ганна Москаленко, 50 років. — Лікарі провели лікування, яке коштувало біля 3 тисяч гривень. Я в розгубленості навіть забула про страховку. А після лікування звернулась у страхову компанію "Місто", в якій я застрахувалась ще торік, — і мені повернули витрачені на лікування кошти.

Серед клієнтів компанії багато вагітних жінок. Для них розробили спеціальну страхову програму "Лелека". Коштує поліс 1250 грн. Це разовий платіж. За ним передбачені виплати на пологи, лікування ускладнень під час чи після пологів. Програма покриває також ризики загибелі породіллі чи плода. Окремо пропонується програма страхування ризиків вагітності.

— Я оформила поліс "Лелека" під час вагітності, — розповідає вінничанка Ольга Тимофєєва. —  Виношувала дитину важко. Лікарі попередили, що сама народити не зможу — потрібен буде кесарів розтин. Операція була складною, лікарі буквально врятували життя мені та донечці Вікторії. Після пологового будинку нас направили на лікування в обласну лікарню імені Пирогова. Потрібні були чималі кошти: загалом лікування обійшлося у понад 35 тисяч гривень. Страхова компанія "Місто" повністю виконала свої зобов'язання по договору.

Страховим полісом компанії "Місто" можна скористатися, перебуваючи на відпочинку за кордоном. Вартість такого медичного полісу 2 грн на день. У разі настання страхового випадку потрібно зателефонувати за номерами, вказаними у полісі, надати інформацію про себе та страхову програму. Обов'язково описати обставини події, теперішній стан та симптоми. Всі питання з наданням допомоги вирішать представники компанії.

— За кордоном уся медицина страхова, — каже Юрій Краківський. — Наш ринок медичного страхування ще на самому початку свого розвитку, тому медичне страхування від страхової компанії "Місто" — це гарний приклад турботи про своє здоров'я та сімейний бюджет.

 

Публічне акціонерне товариство "Страхова компанія "Місто" надає 40 видів страхових послуг.

Адреса та телефони:

21050, Україна, м. Вінниця, вул. Хлібна, 25

тел./факс 0(432)508 108, 508 107,

[email protected],  www.ic-misto.com.ua

Безстрокові ліцензії на здійснення страхової діяльності серія АВ №584170-584180, видані Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг України 25.05.2011 року.

Сейчас вы читаете новость «Тетяні Семко виплатили 57 800 гривень страховки». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі