вторник, 27 сентября 2011 08:30
Тарас Чорновіл
Тарас Чорновіл
Экс-народний депутат

Янукович захворів на мазохізм у доведеній до абсурду формі

Минулого тижня студентство знову почало виступати проти влади. Основна його маса, яка зараз бунтує, виходить і отримує від цього певний драйв. Коли все спокійно та мирно, їй стає нудно. А коли є відчуття, що буде небезпечно, починаються акції. Це охоплює невеликий прошарок суспільства. Тому що решта сидять і чекають, коли за них хтось щось зробить.

Цікаво інше. Зараз влада робить все можливе, щоб людям хотілося бунтувати, щоб про це знала вся країна, а маленькі локальні бунти дістали масове висвітлення і ставали надбанням народної творчості.

Анатолій Могильов та Ганна Герман з президента роблять круглого ідіота. Візьмемо хоча б приклад із букетом, яким студентка ткнула в обличчя Дмитру Табачнику. Про нього почали забувати. Зокрема через саму Дарію Степаненко. Вона виявилася трохи слабуватою. Не зуміла сильно вдарити. Треба бути до кінця чесними: факту ляпаса, про який розтрубила преса, не було. Я подивився на неї в той день ввечері на одному із телеканалів. Вона знає, як закинути ногу за ногу, як зробити форму обличчя в стилі а-ля Ваннікова, і все. Але не змогла чітко сформулювати, чому вона проти Табачника.

Мені, як політична постать, вона не цікава. Це ознака того, що ця акція не мала б ніякого продовження. Якби її не потягли до міліції, не втрутилися б депутати, ще у п'ятницю цієї історії вже не було б. А тепер залишиться ролик, який будуть крутити на фоні ще одного: "Спасибо жителям Донбасса". Тут та сама історія. Сама кричалка за межі стадіону не вийшла б. А так почалися переслідування, зокрема людини, яка вирішила на цьому зробити бізнес. Скажіть, хіба Донбас винен? Тільки там обирали президента? Якщо так вважати, то тоді треба подякуємо Білорусі і римо-католикам, бо Янукович з такої родини походить. Якби не Могильов, то продали би 100 футболок і на цьому затихли.

Але президент не реагує на подібні випадки. Йому приємно, коли Герман і Могильов об нього "витирають ноги". Інакше б Герман він вигнав з роботи, а Могильову підправив фізіономію. У психіатрії є розділ "сексуально-психологічні збочення". Якби я був лікарем-сексопатологом, я би поставив Януковичу діагноз мазохізм у крайній особливо викрученій доведеній до абсурду політичній формі.

Сейчас вы читаете новость «Янукович захворів на мазохізм у доведеній до абсурду формі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі