пятница, 03 июля 2009 08:06

В финале Уимблдона сойдутся сестры Уильямс

В финале Уимблдона сойдутся сестры Уильямс

Росіянка Дінара Сафіна у двох сетах програла американці Венус Вільямс у півфіналі Вімблдону. Вільямс віддала суперниці тільки один гейм. Матч завершився з рахунком 6:1, 6:0 на користь американки.

Раніше Олена Дємєнтьєва в іншому півфіналі поступилася Серені Вільямс. Таким чином, у вирішальному матчі зіграють сестри Вільямс.

У першому сеті Вільямс узяла п"ять геймів підряд, і лише після цього росіянка змогла виграти гейм на своїй подачі. Більшого американка зробити своїй суперниці не дозволила.

Перший сет тривав 27 хвилин, а в другій партії Вільямс вистачило 24 хвилин. Таким чином, всього гра тривала 51 хвилину.

У першому півфіналі Серена Вільямс насилу перемогла Дємєнтьєву. Американка перемогла в трьох сетах з рахунком 6:7 (4:7), 7:5, 8:6.

У фіналі вімблдону-2009, як і рік тому, зіграють сестри Вільямс. У 2008 році Вінус Вільямс перемогла у двох сетах. Фінал Вімблдону в жіночому одиночному розряді відбудеться 4 липня.

3 липня на Вімблдоні пройдуть півфінали у чоловіків. Швейцарець Роже Федерер зіграє з німцем Томмі Хаасом, а британець Енді Мюррей - з американцем Енді Роддіком.

Wimbledon

Лондон, Велика Британія

Турнір "Великого шолома"

22 червня - 6 липня 2009

Відкриті корти, трава

Призовий фонд - 12 550 000 фунтів

Одиночний розряд

Півфінал

Венус Вільямс (США, 3) - Дінара Сафіна (Росія, 1) - 6:1, 6:0

Серена Вільямс (США, 2) - Олена Дємєнтьєва (Росія, 4) - 6:7, 7:5, 8:6

По материалам Лента, Sports.ru.
Сейчас вы читаете новость «В финале Уимблдона сойдутся сестры Уильямс». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі