суббота, 09 января 2010 16:47

"Локомотив" все еще ведет переговоры по Алиеву

"Локомотив" все еще ведет переговоры по Алиеву

Президент московського "Локомотива" Микола Наумов в інтерв"ю заявив про те, що питання по півзахисникові київського "Динамо" Олександру Алієву не можна вважати закритим.

"Поки я не можу стверджувати, що гравець до нас не перейде. Переговори як і раніше ведуться. Думаю, що все стане остаточно ясно протягом найближчого тижня", - заявив Наумов.

Сам Алієв, нагадаємо, в інтерв"ю офіційному сайту київського "Динамо" заявив, що залишається в українській команді.

За словами гравця, його перехід зірвався через позицію керівництва "Локомотива", яке замість повноцінного контракту вирішило узяти динамівця в оренду. Причиною цього, заявив Алієв, стали надумані проблеми із здоров"ям, а насправді - брак грошей у московського клубу.

"В останню мить у лікарів "Локомотива" з"явилися питання до стану мого здоров"я. Завагалися, чи в порядку мій гомілкостоп ", - розповів гравець. За його словами, йому довелося злітати на обстеження до Італії, за результатами якого виявилось, що жодних проблем у нього немає. "Думаю, що таким чином в "Локомотиві" тягнули час. Тому що після мого повернення мова зайшла вже не про повноцінний перехід з "Динамо", а в оренді на півроку . Це, звичайно, не моє питання, але мені здається, що у москвичів просто не виявилося грошей, щоб викупити мій контракт", - вважає Алієв. Варіант з орендою киянинові не підійшов.

Тепер гравець розраховує знов зайняти місце в основному складі київського "Динамо". "Будуть тренувальні збори, на яких я думаю довести Валерію Газзаєву, що гідний грати в основному складі", - підкреслив Алієв.

24-річний Алієв був одним з лідерів київського "Динамо" в 2008 і першій половині 2009 року, коли головним тренером команди був Юрій Сьомін. Влітку 2009 року Сьомін повернувся в "Локомотив", а його місце в "Динамо" зайняв Валерій Газзаєв. При Газзаєві Алієв втратив місце в стартовому складі киян. У складі української збірної Алієв провів 9 матчі. У "Динамо" гравець провів в цілому 51 гру і забив 17 м"ячів.

По материалам Лента, Сhampionat.ru

Сейчас вы читаете новость «"Локомотив" все еще ведет переговоры по Алиеву». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі