понедельник, 23 ноября 2009 13:31

Уберегтися від грипу можна, підтримуючи здоровою імунну систему

Уберегтися від грипу можна,  підтримуючи здоровою імунну систему

Сьогодні перед кожним із нас гостро постало питання - як захиститися від епідемії грипу? Всесвітня організація охорони здоров"я пропонує вакцину, безпечність якої, м"яко кажучи, викликає великі сумніви. І що ж залишається звичайній людині - покладатися на Божу ласку і сподіватися на краще чи ходити вулицею в марлевій пов"язці й постійно думати: хоч би не заразитися. І де ж вихід, спитаєте ви? А він дуже простий - підтримувати імунну систему в доброму стані. Тоді жодна хвороба вам не страшна.

Інша річ, як цього досягти. Адже в нашу еру отрутохімікатів, генної інженерії, поганої екології та повсякчасного використання медичних препаратів імунітет тане, наче сніг весняного теплого ранку. А от як його правильно зміцнити і підтримувати, знає мало хто. І одиниці - про те, як перевірити, чи добре захищений організм.

Досить відомий спосіб - це здати імунограму в лабораторії. Імунограма - аналіз крові, за якого досліджують компоненти імунної системи. Беруть кров із пальця, минає кілька днів, і людина дізнається, чи ризикує вона підчепити щось найближчим часом. Вартість імунограми від 0 до 7 тис. грн - від безкоштовних у державних клініках до дуже дорогих у приватних лабораторіях. Далеко не кожен готовий віддати чималу суму за досить дорогий аналіз, а вистоювати величезні черги в надії зробити імунограму безкоштовно теж не всім хочеться. Та й часом безкоштовність - лише декларація і більш нічого.

Що ж робити, спитаєте ви? Бігти до аптеки в надії схопити заповітний "Таміфлю"? Або пити чай і сидіти вдома, сподіваючись, що цього разу лихо омине?

Якщо ви вже відчуваєте перші симптоми, такі, як різке підвищення температури, головний біль, біль у горлі, м"язах, кашель, закладений ніс, в окремих випадках блювота і пронос, то найкращий спосіб - звернутися до лікаря. Він вас обстежить і призначить повний курс лікування. Але якщо біда ще не прийшла у ваш дім, то саме час перевірити, чи готові ви зустріти її без страху і не піддатися провокаціям.

Найефективнішим і цілком безболісним способом перевірки захищеності вашого організму є тестування на біофотонному сканері. За кілька хвилин він допоможе визначити рівень каротиноїдів, а досвідчений фахівець підкаже, як діяти, якщо показник далекий від норми. Метод гемосканування допоможе визначити, як реагує ваш організм, навіть у тому разі, якщо зараження вже сталося, а Медичний Експертний комплекс протестує, який препарат буде найефективніший та проведе необхідну корекцію. Персонально для вас буде запрограмовано прилад ДЕТА, котрий дозволить продовжити лікування вдома й залишатись здоровими ще довгий час.

Переконавшись, що загрози немає, ви зможете насолоджуватися життям і не боятися наразитися на небезпеку на кожному кроці.

Олександр Шевченко

Сейчас вы читаете новость «Уберегтися від грипу можна, підтримуючи здоровою імунну систему». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі