четверг, 18 декабря 2008 15:45

Новини коротко

Шукають чоловіка, який зґвалтував трьох жінок віком від 17 до 35 років у мікрорайоні Перший Занасип у Кременчуці. Він нападав на жертв, надягав їм наручники й ґвалтував. Йому 25–30 років, 185 см зросту, спортивної статури, має світло-русяве коротке волосся, тонкі губи, на лобі невеликі залисини, очі невеликі, трохи звужені. Був одягнутий в чорну куртку із плащової тканини на блискавці, внизу не стягнута. Комірець — стійкою, спереду на куртці — квадратні вставки із коричневої вельветової тканини. Светр — світло-бежевий, джинси — темно-сині, прямі, туфлі — чорні із довгими квадратними носками.



Із підприємства "Склоприлад" у місті Червонозаводське Лохвицького району через кризу звільнили 25% робітників — це приблизно 200 осіб.

— Усім звільненим вручається гарантійний лист за підписом керівника підприємства, голови профкому та начальника цеху. У ньому стверджується, що в разі відновлення виробничих потужностей підприємства вони зможуть безперешкодно, першочергово повернутися на свої робочі місця, — каже голова профкому Микола Піддубник, 58 років.




На ринках у Полтаві невдовзі почнуть продавати ялинки. Дерево до 1 м коштуватиме 21 грн, 1–2 м — 27 грн, 2–3 м — 39 грн. А ялинка, вища за 3 м, — 39 грн плюс 15 грн за кожен наступний метр.


У селі Хитці Гадяцького району відкрили дитячий садок на 25 місць. Нині заклад відвідують 20 дітей.

Сейчас вы читаете новость «Новини коротко». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі