понедельник, 29 июля 2013 00:15

"Київстар" запроваджує послугу "Мобільні гроші"

 

Лідер телекомринку України компанія "Київстар" запровадила послугу "Мобільні гроші". Відтепер можна платити за товари й послуги з мобільного рахунку. Розробила її разом із фінансовою компанією "Контрактовий дім".

— За послугою "Мобільні гроші" можна оплатити рахунки близько 300 постачальників, зокрема сплатити комунальні платежі, штрафи ДАІ, за телебачення, інтернет, поповнювати кредитні картки "Віза", — розповідає заступник директора з розвитку бізнесу на масовому ринку харківської філії компанії "Київстар" Олександр Гордєєв. — Для розрахунку потрібен тільки мобільний телефон. Не треба витрачати час на пошуки терміналу чи вистоювати черги в банках.

Програма діє місяць. Абоненти через неї здійснили понад 10 тис. платежів, найбільше за комунальні послуги й інтернет.

— Перед оплатою поповнюю рахунок мобільного, бо з нього й знімаються кошти. Потім заходжу на сайт www.money.кyivstar.ua — це можна зробити як із телефону, й так і зі стаціонарного комп'ютера. Вибираю, за що хочу сплатити, — каже менеджер зі зв'язків із громадськістю харківської філії компанії "Київстар" Світлана Немиро. Через послугу "Мобільні гроші" сплачує за житлово-комунальні послуги. — У спеціальному вікні вводжу номер особового рахунку, жеку й номер свого мобільного телефону. Програма сама покаже, скільки треба заплатити.

Світлана Немиро вводить суму платежу, натискає кнопку "Далі". Одразу на її мобільний приходить СМС-повідомлення з чотиризначним кодом із букв й цифр.

— Це код для підтвердження платежу, діє 30 хвилин, тоді анулюється. Після його введення на телефон надійдуть іще дві СМС — підтвердження, що заявка опрацьована, й спеціальний код трансакції, через нього можна підтвердити факт платежу, — продовжує Світлана Немиро. — Після цього можна створити шаблон для регулярної оплати з уже введеними даними абонента.

Історія розрахунків зберігається в особистому кабінеті клієнта на сайті money.kyivstar.ua. Операції з переказу коштів контролює товариство "Фінансова компанія "Контрактовий дім".

— Безпеку платежів, крім СМС із кодами, забезпечують спеціальні протоколи захисту інформації в інтернеті, які є одними із найнадійніших у світі, — говорить директор із маркетингу товариства Сергій Лихоманенко. — Якщо людина помилилася номером особового рахунку або передумала платити, можна звернутися до кол-центру "Контрактового дому" й скасувати операцію. Після цього протягом трьох днів можна прийти з паспортом у банк і забрати гроші.

Послуга "Мобільні гроші" доступна всім абонентам переплаченого зв'язку "Київстар", підключена за замовчуванням. Скористатися нею можуть абоненти зі стажем роботи в мережі не менше двох місяців та середньою сумою на рахунку за останні місяці не менше 15 грн.

Сейчас вы читаете новость «"Київстар" запроваджує послугу "Мобільні гроші"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі