воскресенье, 03 января 2010 17:35

Глава УГКЦ закликав українців не продавати свої голоси

Глава УГКЦ закликав українців не продавати свої голоси

Блаженніший Любомир Гузар, Верховний Архієпископ Києво-Галицький, глава Української Греко-Католицької Церкви закликав українців не продавати свої голоси на виборах президента України.

"Неприпустимим є продати свій голос. Це означає віддати щось дуже цінне злочинцям. Той, хто так робить, ображає Господа і шкодить сам собі, і після цього не має ані найменшого права на когось чи на щось нарікати", – сказав глава УГКЦ.

"Роздумуючи над тим, за кого віддати свій голос, не можна зважати лише на передвиборні промови кандидатів. Сьогодні ми потопаємо у повені слів. Як казав наш Кобзар, великих слів велика сила і більш нічого. Треба свідомо, в міру своїх можливостей, перевіряти не тільки слова, а й минулі дії та поведінку кандидатів, аналізувати, чи їхні вчинки справді принесли користь державі та народові, і лише на цій основі приймати рішення. Наш голос повинен бути справжнім вибором, бо в тому є велика сила нашого народу", – наголосив у своїй новорічній проповіді Блаженніший Любомир.

"Бажаю вам і собі, щоб той, хто буде вибраний провідником нашої держави, щиро, не тільки на словах, любив Україну і наш народ. Однак, щоб таке бажання було справедливим, ми самі у власному житті повинні старатися з повною відповідальністю шукати не тільки особистих вигод і задоволення, а передусім загального блага, служити іншим людям, бути готовими навіть пожертвувати своєю користю для добра всієї спільноти і виконувати ті закони, якими хочемо, щоб керувався наш народ", – підсумував глава УГКЦ.

ZAXID.NET

Сейчас вы читаете новость «Глава УГКЦ закликав українців не продавати свої голоси». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі