понедельник, 30 сентября 2013 05:00

Паразити провокують сезонні застуди

 

80% українців заражені паразитами. Восени, коли організм перебудовується, хворіють частіше. Лікарі радять, перш ніж лікувати сезонні застуди, позбутися паразитів.

— 6-річну доньку часто нудило. У її випорожненнях знайшли кількадесят глистів. Ми були шоковані. Не думали з жінкою, що дитина їх має, доки не почали використовувати антипаразитарний апарат "Ареол", — каже киянин Едуард Бєлінський, 43 роки.

Дитина була млява, погано їла. Швидко стомлювалася, часто застуджувалася. Ці симптоми свідчать про знижений імунітет. Його послаблюють глисти.

Тетяна Володимирівна, 54 роки, із Дніпропетровська розповідає, що її 7-річний онук лежав у відділенні інтоксикації в Києві. Лікарі довго не могли поставити діагноз. І тільки після аналізу крові виявили в нього токсокари та лямблії.

— Малий скаржився, що крутить ноги, болить живіт. Погано спав, а вночі скреготів зубами. Нам порекомендували апарат "Ареол". Спочатку випробувала його на собі. Тоді вирішила лікувати онука. Через два тижні в нього з'явився апетит. Минули запори, не болять ноги та живіт.

Відтоді періодично для профілактики вся сім'я по черзі проходить сеанси на "Ареолі".

Лікар Олександр Довженко говорить, прилад з успіхом застосовують для універсальної терапії інфекційних захворювань — ГРЗ, грипу, ангіни, статевих інфекцій. Також він усуває проблеми шлунково-кишкового тракту — такі як виразка, гастрит, недуги бронхо-легеневої та ендокринної систем, опорно-рухового апарату. Діє за принципом резонансної терапії. Їй добре піддаються шкірні хвороби — висипання, виразки, алергії. Допомагає позбутися корости, демодекозу та інших шкірних хвороб, спричинених паразитами.

Апарат "Ареол" має широкий спектр дії. Призначений для боротьби з глистами, грибками, бактеріями, вірусами, кліщами. Простий в експлуатації, автоматичний. Для застосування не потребує спеціальних навичок. Він не лише знищує паразитів, а й допомагає організму виводити їх. Усуває інтоксикацію й алергічні реакції. На третій день кращають сон, загальне самопочуття. Людина відчуває приплив сил. "Ареол" впливає лише на паразитів, тому економить захисні сили організму.

"Ареол" також допоможе вашому домашньому улюбленцю — відтепер він не буде джерелом постійного зараження  всієї родини.

 

 

Отримати консультацію

і зробити замовлення можна за тел. (044) 35 35 325, (067) 765 25 71.

сайт: www.areol.ua

Висновок ДСЕС №05.03.02-04/27284 від 07.05.08 р.

Сейчас вы читаете новость «Паразити провокують сезонні застуди». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі