пятница, 03 октября 2008 07:12

Петро Душейко отримує депутатську пенсію

— Для мене призначення головою Чорнобаївської райдержадміністрації було пониженням у посаді, — розповідає 57-річний Петро Душейко. Cім років він очолював район. —  До цього чотири роки був народним депутатом.

Петро Душейко щодня їздив на роботу до селища Чорнобая, за 35 км від села Васютинці.

— Мені п"ять разів виділяли гроші на житло в Чорнобаї. Але я спрямовував їх на нагальніші потреби, — каже.

Про звільнення після помаранчевої революції згадує неохоче.

— Я написав заяву ще 30 жовтня, коли був перший тур президентських виборів, але мене не пустили. 18 лютого потрапив у аварію. Коли 23-го готувався до операції, повідомили про звільнення. Правда, незабаром дію наказу призупинили.

Нині Петро Душейко на пенсії за інвалідністю. Грошове забезпечення отримує депутатське. Живе у Васютинцях із дружиною та синами — Олексієм, Григорієм та Андрієм. Родина має  двоповерховий будинок.

— У нас немає ніяких євроремонтів, навіть шпалер на стінах немає. Бо я їх не визнаю. Єдине, чим пишаюся вдома, — це мій сад.

Має два авто "жигулі", куплені 1991 року, та джип "ніссан".

— Не купував би його, та сини наполягли. Я по натурі скупий.

Сини Петра Душейка працюють у створеній батьком корпорації "Дніпро". До неї входять п"ять сільгосппідприємств Чорнобаївського та Оржицького районів.

Сейчас вы читаете новость «Петро Душейко отримує депутатську пенсію ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі