пятница, 03 октября 2008 07:12

Найдорожчу машину продавали за 28 тисяч доларів

Автобазар у Черкасах розташований на вул. Ярославській у Південно-західному районі. Машини тут продають вихідними. 18 рядів розраховані майже на півтисячі авто.

У неділю в крайньому правому ряду стоїть чотири "газелі". До них ніхто не йде. На інших рядах машини стоять щільно. "Жигулі" та іномарки майже в рівній пропорції. На більшості вказано ціну. Дехто пише — договірна або в обмін на іншу модель.

— У суботу за місце платимо 16 гривень, а в неділю — 7. Учора тут ніде було стати з машиною. То дехто ставив на проході, — розповідає 45-річний Віктор Тимченко з Черкас. — Інколи машину купляють відразу біля воріт. Часто люди довго ходять між рядами.  Розпитують, а купляти не хочуть.

На сотню машин лише одна зелена "нива" та помаранчевий "москвич".

— "Ниви" актуальні на осінь, зиму, — пояснює продавець Леонід. — Ось цій "ниві" 23 роки. Але зроблена вона на совість.

Цікавлюся у власника "Москвича" 59-річного Олексія Пишного із села Білозір"я Черкаського району, чому продає авто.

— Не влазить у гараж, бо є ще двоє "жигулів", — жартує. — За 30 років наїздив 86 тисяч кілометрів. "Москвич" ні разу не відказував. Я навіть вагаюся, чи продавати. Ось постою, якщо не продам, то хай і далі в гаражі стоїть.

Покупці на автобазарі ходять переважно групами. Частіше підходять до машин вартістю від $3 до 6 тис. Найбільше — $28 тис. цього дня просили за "ауді" 2004 року випуску.

Сейчас вы читаете новость «Найдорожчу машину продавали за 28 тисяч доларів». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі