вівторок, 31 травня 2011 14:00

Кримську мусульманку вбили за участь у конкурсі краси?

Кримську мусульманку вбили за участь у конкурсі краси?

Світові ЗМІ повідомили про вбивство 19-річної кримської мусульманки Каті Корен, яку нібито вбили за участь в місцевому конкурсі краси, пише Kyivpost посилаючись на британський таблоїд The Daily Mail.

"Катю Корен знайшли мертвою неподалік від її будинку. 19-річна дівчина була модницею і посіла сьоме місце на місцевому конкурсі краси ... Її тіло було знайдено в лісі через тиждень після того, як вона пропала безвісті", - повідомляє таблоїд.

За інформацією британських журналістів, мусульманський хлопець, якого вже заарештували за підозрою у вбивстві, повідомив міліціонерам, що вбив Катю за те, що вона "порушила закони Шаріату". За даними видання, вбивця закидав дівчину камінням.

Тим не менш, начальник кримської міліції Сергій Резніков заявляє, що вбивство 19-річної студентки в Радянському районі Криму не пов'язане з релігійними або міжнаціональними відносинами, а є звичайним кримінальним злочином, пише Інтерфакс-Україна.

"Вбивство 19-річної дівчини в Радянському районі - абсолютно стандартний кримінальний злочин. Зробив його студент, убивши свою однокурсницю. Немає там ніякого релігійного чи іншого, пов'язаної з міжнаціональними конфліктами, підгрунтя", - заявив Рєзніков у вівторок на прес-конференції в Сімферополі.

За його словами, затриманий вбивця мав умисел заволодіти особистими речами дівчини.

Крім того, за словами Рєзнікова, у слідства є версія про те, що "даний злочин міг мати сексуальний характер".

Він зазначив, що вбивця обманним шляхом завіз на мопеді дівчину до лісосмуги і скоїв даний злочин, заволодівши її особистими речами.

Зараз ви читаєте новину «Кримську мусульманку вбили за участь у конкурсі краси?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі