Президент порушив Конституцію. Дрібниці?

Переводили-переводили, доки... не перевели. Питання насправді не у літньому й зимовому часі, а в тому, що президент і не ветував відповідний закон, і не підписав. Просто дочекався, щоб сплив термін давності. А що, так можна було?

Президент не буде підписувати закон про скасування "літнього часу" - повідомили в ОП. - Вето також накладатися не буде, бо термін для цього сплив.

Мені абсолютно байдуже, будемо чи не будемо ми продовжувати переводити годинники (мабуть, свої плюси-мінуси є в кожного з цих варіантів). І це далеко не єдиний випадок (їх десятки), коли Найвеличніший відверто знаважає Конституцію й закон і просто обнуляє Парламент.

...найприкметніше, як відкрито й легковажно цей кримінальний злочин констатують у його адміністрації. І як спокійно й байдуже ставиться суспільство до відвертих і нахабних порушень закону з боку лідера держави

А найприкметніше, як відкрито й легковажно цей кримінальний злочин констатують у його адміністрації. І як спокійно й байдуже ставиться суспільство до відвертих і нахабних порушень закону з боку лідера держави.

Прекрасно уявляю, як би всі збудилися, коли б мова йшла про стос баксів, який лемент би підняли. А тут мова про якесь там знищення демократії - хіба ж це привід для обурення?
До речі, для наших найчесніших і найпринциповіших медіа це також тема значно менш значуща, ніж, наприклад, помʼятий костюм Порошенка свого часу. Головне ж, усім суспільством продовжувати співати гордий ритуальний марш про "ми, українці, не такі, ми ніколи не допустимо узурпації влади!". Нібито вона вже не тут.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі