Арахамія сказав - Арахамія зробив? Ну або передумав, і знову щось сказав

Давида Арахамію регулярно заносить із одіозними, а то й скандальними заявами. Серед останніх - про те, що "слуги народу" підуть захищати Україну, лише коли це саме зроблять їхні колеги з ЄС. Однак, схоже забув, що з партії ЄС уже воюють не лише нардепи, а й колишні міністри. То що далі?

Коли люди пишуть, що вони до чогось готові одразу після того, як хтось інший піде і це зробить, це значить, що вони аж ніяк не готові.

...мій друг із ЄС, Володимир Омелян, який свого часу був міністром інфраструктури і, безумовно, має всі можливості і зв'язки щоб заплатити молодшим колегам Давида і сидіти вдома, давно воює

Коли David Braun (Давид Арахамія, голова фракції "Слуга народу", ред) пафосно заявляє, що піде на фронт після моїх друзів із ЄС, він просто бреше. Бо мій друг із ЄС, Володимир Омелян, який свого часу був міністром інфраструктури і, безумовно, має всі можливості і зв'язки щоб заплатити молодшим колегам Давида і сидіти вдома, давно воює. Причому не в тилових штабах, а на фронті і зараз лікує поранення.

Не можу назвати своїм другом Юрія Луценка, але знаю його особисто. ВІн теж із ЄС. Колишній міністр МВС. У нього теж були всі можливості не йти на фронт, але він пішов. Не в київські штаби, а на передок, в Бахмут. Тож мої друзі з ЄС на фронті вже давно. Деякі ще з 2014 року. А Давид розказує, що готовий, але сам сидить вдома і на фронт не збирається. Не для того "новиє ліца" приходили у владу, щоб в армію іти.

І так, Давиде, ЄС не голосували за ваш закон про мобілізацію. І правильно зробили. Бо закон, який ви, політичні мародери, приймали пів року, щоб, не дай боже, не засмутити свого виборця, відверто поганий. ВІн не працює. Всі, хто хочуть ухилитися від мобілізації, спокійно ухиляються. А ці рейди по концертах Вакарчука тільки підкреслюють, як все погано і як системну роботу підміняють мерзенним шоу.

Всі пам'ятають, як ви робили селфі з Подоляком на Яворівському полігоні, а на другий день там вбили десятки людей

Підсумовуючи. Давиде, я б на вашому місці взагалі не коментував війну. Всі прекрасно пам'ятають, як перед вторгненням, замість побудови укріплень, ви заявили, що США сіють паніку. Всі пам'ятають, як ви робили селфі з Подоляком на Яворівському полігоні, а на другий день там вбили десятки людей. Після цього будь-які ваші заяви про фронт, війну, мобілізацію - виглядають максимально крінжово. Не ганьбіться.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі