СБУ вперше показала роботу "Морського Малюка" - потужний дрон

Український спротив уже вписав себе у підручники світової історії. Лише уявіть: країна, що фактично не мала власного флоту - вибила ворожий флот із Чорного моря. Насамперед - завдяки унікальній вітчизняній розробці. Якій?

СБУ вперше продемонструвала бойову роботу нового покоління морських дронів "Sea Baby". Це саме ті дрони, на які українці донатили ще минулої зими. І донатили не даремно, бо вийшли дуже круті й безпощадні штуки. Нові дрони вже успішно відпрацювали по ворожих позиціях на Кінбурнській косі.

Країна, яка фактично не мала власного флоту, прогнала з моря ворожий флот, що збирався там панувати довіку. На рахунку дронів СБУ - 11 (!!!) знищених російських кораблів

Нові дрони - не "камікадзе". Вони повертаються "додому" після виконаної місії. Взагалі, морські дрони України мають неодмінно увійти до світової військової історії як унікальне явище. Країна, яка фактично не мала власного флоту, прогнала з моря ворожий флот, що збирався там панувати довіку. На рахунку дронів СБУ - 11 (!!!) знищених російських кораблів. Знято зернову блокаду також завдяки дронам. Цим досвідом України активно зацікавилися в НАТО. Фактично це взагалі змінює філософію морської війни, і робить російські кораблі вартістю в сотні мільйонів доларів, непотрібними, непридатними й безпорадними у відкритому морі.

А ще - креативність. Sea Baby означає "Морський Малюк". Хоча генерал Малюк, як на мене, найменше з усіх живих істот подібний до когось, на кого можна було б сказати Baby…
Як відомо, українці колись знічев'я викопали собі Чорне море. Це - наше Чорне море! В ріднім краю панувати не дамо нікому!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі