Командування Сирського покриває відвертих мародерів?

Ми не росіяни, ми не мародеримо на російських територіях. Але - сталося так, що одного з вищих чинів ЗСУ таки схопили на гарячому. Порушили кримінальну справу. Та насправді - пошуміли й забули?

Від двох незалежних джерел дізнався, що начальник центрального продовольчого управління командування сил логістики ЗСУ Володимир Сахневич після затримання силовиками за саме натуральне мародерство продовжує ходити на роботу.

Хтось із наших військових вирішив симетрично відповісти рашистам за пограбунок наших домівок. Але контррозвідка СБУ не оцінила гумору і прийняла всіх "везунів"

Його прийняли на День Незалежності, коли він супроводжував колону машин, що везли з Суджі в Україну побутову техніку. Хтось із наших військових вирішив симетрично відповісти рашистам за пограбунок наших домівок. Але контррозвідка СБУ не оцінила гумору і прийняла всіх "везунів".

Однак минуло вже два тижні - і нічого. Таке враження, що начальство злякалось розголосу, мовляв, ми будемо виглядати як рашисти. І тут у мене офігенний ступор. Наші силовики вряди-годи вчинили не по-рашистськи. Не покрили злочин, не відпустили за бакшиш. А реально зупинили мародерство. Тобто не дали ЗСУ виглядати як паршиві окупанти. Але хтось вважає, що так не треба робити і тому затриманий на мародерстві полковник продовжує працювати у вертикалі Сирського.

...систему характеризує не помилка, а реакція на помилку. Це у рашистів мародерство заохочується. А у нас - зараза має викорінюватись

Ще раз. Я переконаний, що систему характеризує не помилка, а реакція на помилку. Це у рашистів мародерство заохочується. А у нас - зараза має викорінюватись. Тому про це якраз треба говорити саме у ключі "виправляємо помилку". Щоб усі вертикалі і горизонталі отримали чіткий сигнал: ось така фігня у нас карається, значить не треба цього робити.
Якщо страус ховає від проблем голову в пісок, то нагорі залишається стирчати незахищена дупа. В яку ворог може шмаляти, чим заманеться.

І так. У будь-якому разі, це не було якоюсь таємницею, це було в медіа ще у серпні разом із прізвищем затриманого. Я лише дізнався про те, що навіть після затримання нічого не відбувається. І повідомив лише про це. А то, знаю, зараз почнеться: "навіщо казать, навіщо нагнітать".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі