Велике крадівництво на загиблих захисниках? Ганьба в Кривому Розі

Влаштувати розкрадання 20 млн грн на облаштуванні військового кладовища? Та легко. Просто завищити ціни на матеріали у 3-4 рази. Цікаво, організаторам цього дерибану ніде не тисне?

Бодрий ранок, хунта. Керівник військової адміністрації Олександр Вілкул геть пустився берега. Чесно кажучи, коли я побачив розрахунки Анни Кислякової щодо переплат у кошторисі військового кладовища в Кривому Розі - не повірив.

Дуже рідко у нинішні часи можна побачити примітивні націнки у 3-4 рази в кошторисах на будматеріали. А тут опа - і нате, будь ласка. Перевірив сам усі посилання на продаж граніту, Аня передзвонила продажникам (ми ціни зафіксували у веб-архіві, щоб потім різко не з'ясувалося, що вони вже змінились).

...кошторисні ціни на вшануванні військових - божевільні. Ймовірна переплата складає приблизно 20 млн грн. За ці гроші можна купити 14 пікапів Mitsubishi L200 для потреб військових

Але маємо голий факт: кошторисні ціни на вшануванні військових - божевільні. Ймовірна переплата складає приблизно 20 млн грн. За ці гроші можна купити 14 пікапів Mitsubishi L200 для потреб військових. Або з півдесятка далекобійних дронів для бомбардування нафтопереробних заводів у Росії.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі