Росія розворушила осине гніздо: у "повернути своє" можна догратися до МКАДУ

Заявами про те, що вони лишень хочуть повернути історичні землі, росіяни відкрили бездонну скриню територіальних претензій. Китай, Японія, Німеччина, Фінляндія, Україна... Що лишиться від Росії, якщо всі "заберуть своє"?

Але є й хороші новини - дивімось ширше! З початком Курської офензиви, 7 серпня, я тут писала (і потім ще в кількох зарубіжних інтерв'ю повторила), що ЗСУ створили вікопомний прецедент - тепер усі сусіди розпухлого за 500 літ, як ракова пухлина, московського князівства можуть рушати по свої "споконвічні землі" - "повертати своє", нагадую:
"Не ми починали цю війну під гаслом "Повернути своє!" - але раз уже слово впало, то пізно, назад не забереш. (З такими заявками взагалі треба обережно - світобудові до спини, що ти там собі на втіху в підручниках понаписував, вона реаґує на фактичний стан речей: хотів "своє" - будь ласка, на виході всіх бойових дій залишишся із самим МКАДом, і нарікати не буде на кого: "ти сказав" (с).

...під Росією ж пропадають із 19-го ст. споконвічно китайські династичні території - то чом, коли Китаєві так уже пече Тайвань, не почати з тих, російських, котрі "найгірше лежать"?

І от, президент Тайваню Лай Цзін-де виявивсь тим першим хоробрим, хто наваживсь переступити поріг відчинених нашими козаченьками дверей - і сьогодні, 2.09, вголос нагадав КНР, що під Росією ж пропадають із 19-го ст. споконвічно китайські династичні території - то чом, коли Китаєві так уже пече Тайвань, не почати з тих, російських, котрі "найгірше лежать"? Браво, Тайвань! Аплодую стоячи - в добрий час, і наперед би більше! (Запихаючись попкорном в обі жмені). А що там японці, чому мовчать?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі