Корпоративні гіганти масово звільняють китайців. Безпека понад усе?

Напруження зростає. Tesla, Amazon, Intel - а тепер і IBM скорочують своїх китайських співробітників. До чого все рухається?

Видання South China Morning Post повідомляє: китайська філія американської корпорації IBM повідомила про звільнення понад 1000 співробітників та закриття дослідницьких лабораторій на тлі напружених відносин між владою КНР та США.

IBM є останнім міжнаціональним технологічним гігантом, який звільняє робочі місця в Китаї, оскільки загострення китайсько-американського суперництва змушує глобальні компанії коригувати свою діяльність на материку.

...найбільше скорочення робочих місць серед міжнародних корпорацій у 2024 році торкнулося китайських співробітників шведського виробника телекомунікаційного обладнання Ericson та американського виробника електромобілів Tesla, а також Amazon та Intel

Як зазначає SCMP, найбільше скорочення робочих місць серед міжнародних корпорацій у 2024 році торкнулося китайських співробітників шведського виробника телекомунікаційного обладнання Ericson та американського виробника електромобілів Tesla, а також Amazon та Intel.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі