250 млн - за "безплатний" шлак. Тестю Зеленського ніхто не відмовить

І навіть не скажеш, що вкрали. Ну, виставили рахунок - через три роки після надання послуги і за матеріал, який мав бути безкоштовним. Головне - впливове лобі. А що, і так можна було?

Бодрий ранок, хунта! Дописувати новину про повернення до Великого асфальтування саме у ті хвилини, коли Путін нам знову розбомбив ракетами щось незахищене від обстрілів - це ще те задоволення. Злий, аж тиск підскочив.

Три роки тому в галузі на вухах стояли від того, що хтось під брендом тестя Зеленського тягне доменні шлаки в ремонт доріг. Типу, шлаки ж дешевші за щебінь... тепер саме за цей "дешевший" шлак викотили додатковий рахунок на чверть мільярда гривень

І злий навіть не від самого факту ремонту траси на Кривий Ріг. Можливо, там і треба дорога для військових. Після Покровська для рашистів відкривається простір на Дніпропетровщину. Мене вибісила шлакова частина історії. Три роки тому в галузі на вухах стояли від того, що хтось під брендом тестя Зеленського тягне доменні шлаки в ремонт доріг. Типу, шлаки ж дешевші за щебінь, вони на "Арселорі" валяються просто так. Давайте закатаємо їх у дорогу! Ну от і закатали. А тепер саме за цей "дешевший" шлак викотили додатковий рахунок на чверть мільярда гривень.

Ок, раз у нас сьогодні рашисти цілили в енергетику, то нагадаю. За чверть мільярда Укренерго будує захист двох електричних підстанцій. За чверть мільярда наша оборонка могла б виготовити понад 40 далекобійних дронів для додаткової атаки Саваслейки і решти аеродромів. Але ні. Це ми заплатимо за шлаки.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі