Женевська конвенція? Ні, на Росії про таке не чули

Провладні російські телеграм-канали радо істерять з приводу ракетного удару по готелю в Краматорську, де перебували західні журналісти. Чи будуть наслідки?

Популярний російський мілітарі-канал "Два майори" визнав, що Росія навмисно вдарила по журналістах агентства Reuters у Краматорську.

Удар був завданий по готелю, де жили журналісти. Як мінімум один співробітник агентства - британець Раян Еванс - загинув. Ще двоє - у тяжкому стані у лікарні. Російські пропагандисти написали, що журналістів вирішили вбити за те, що вони "незаконно перетнули державний кордон Росії", оскільки Путін раніше оголосив усю Донецьку область територією РФ.

...ніхто навіть не намагається вдавати, що удар по журналістах Reuters був випадковістю. Навпаки, навіть пишаються, що "знищили представника західного світу"

"Знахабнылим представникам західного світу показали принцип невідворотності покарання в дії" - пояснюють російські нацисти. Канал "Два майори" має понад мільйон передплатників і є рупором міністерства оборони Росії. Як бачимо, ніхто навіть не намагається вдавати, що удар по журналістах Reuters був випадковістю. Навпаки, вони навіть пишаються, що "знищили представника західного світу".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі