Обстріли нашої енергетики: хтось вірив, що з Путіним можна домовитись?

Незалежно від того, які домоленості можуть бути підписані з боку Кремля, Росія завжди намагатиметься знищити Україну. На що ж можна покладатися в такі часи?

Під Ростовом палає 9-ту добу… Сьогоднішні удари по надземних спорудах системи підземного зберігання газу на Львівщині та Івано-Франківщині є відповіддю апологетам збереження транзиту російського (азербайджанського) газу, як гарантії їхнього неураження в осінньо-зимовий період.

Не раз і не два писав і говорив, що ніякою гарантією це не є і бути не може, оскільки для Кремля пріоритет - вирішення воєнних завдань, а вирішення комерційних проблем Газпрому - глибоко вторинний пріоритет за нинішніх обставин. Тому думати потрібно про те, як прискорити отримання засобів ППО від партнерів, зняти обмеження байденівського угруповання на deep strikes, а не як укласти корупцієгенну оборудку задля "гарантій безпеки" ГТС і ПСГ.

...ніякий Катар не допоможе зі своїм посередництвом у справі досягнення домовленості про взаємну відмову від ударів по енергетичній інфраструктурі, бо маємо справу з Росією...

І ніякий Катар не допоможе зі своїм посередництвом у справі досягнення домовленості про взаємну відмову від ударів по енергетичній інфраструктурі, бо маємо справу з Росією, для якої принцип pactа sunt servanda не діє. А діє побільше ефективних уражень з боку підрозділів СОУ по чутливих обʼєктах агресора. Під Ростовом палає 9-ту добу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі