Z-пропагандисти прозріли: нацисти воюють в російській армії

Денацифікація України - абсурд, адже в лавах російських збройних сил воюють нацист Мільчаков і ціле ДШРГ "Русич". От лише цікаво - як після таких зізнань почувається сама Тетяна Монтян?

"Не можна вважати метою СВО денацифікацію. Говорити про денацифікацію, маючи у своїх лавах Мільчакова, дещо абсурдно". Тетяна Монтян раптово виявила, що у російській армії воюють нацисти і що Росія не має морального права говорити про якусь "денацифікацію", маючи в армії Мільчакова та ДШРГ "Русич".

...вона бачить, що "денацифікація" - просто привід для нападу на Україну та вбивства українців. Проте все одно підтримує дії Росії...

Тут із нею не посперечаєшся. Щоправда, є невеликий нюанс - Монтян у цьому конфлікті не на нейтральному боці, а підтримує якраз сторону Мільчакова. Тобто вона бачить, що "денацифікація" - просто привід для нападу на Україну та вбивства українців. Проте все одно підтримує дії Росії та закликає далі бомбардувати українців "до перемоги", хоча сама не розуміє, в чому "перемога" має полягати. Безумство в чистому вигляді. Що в головах цих людей - зрозуміти рішуче неможливо. Неймовірні скоти.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі