У Британії розробку секретних атомних технологій доручили росіянам

Як могло статися, що розробку кодів для британських атомних підводних човнів - доручили росіянам та білорусам? Запросто. Війна ж триває в Україні. Поки що

Інженери атомних підводних човнів у Великій Британії використовують програмне забезпечення, розроблене в Росії та Білорусі, повідомляє The Telegraрh.

Компанія, яка забезпечує роботу атомного підводного флоту Великої Британії, хотіла модернізувати свою внутрішню мережу. Для цього було найнято розробників з Білорусі, один з яких працював віддалено, з Томська.

...у відповідальних осіб з'явилися "побоювання", що код, створений російськими та білоруськими розробниками, може бути використаний для розкриття місцезнаходження британських підводних човнів

Пізніше у відповідальних осіб з'явилися "побоювання", що код, створений російськими та білоруськими розробниками, може бути використаний для розкриття місцезнаходження британських підводних човнів. У міністерстві оборони Великої Британії вирішили, що порушення безпеки становить серйозну загрозу обороні та розпочало розслідування.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі