Відбудова Охматдиту: ганебний "договорняк" і маржа у 50%

Це не може не обурювати. Цілий світ донатив на відновлення зруйнованого рашистами корпусу Охматдиту, і були очікування, що бодай тут тендер відбудеться прозоро та чесно. Не дочекалися?

Хто б міг сумніватися, що на ремонті Охматдиту половину вкрадуть? Запорізька фірма "Буд-технолоджі" запропонувала одну з найвищих ціну в 307 млн грн і виграла тендер.

Увесь світ бачив трагедію Охматдиту. Увесь світ донатив на відбудову. Весь світ тепер стежить, як іде відновлення. І тут "команда з 5-6 менеджерів" вирішує на очах у цілого світу вкрасти майже 50% вартості проєкту

Більше 10 компаній запропонували нижчу ціну. Серед них компанія, яка зовсім недавно будувала зруйнований корпус ыз майже вдвічі нижчою ціною - 179 млн грн. Але нафіга та низька ціна, якщо з маржі ще треба правильним пацанам занести? Увесь світ бачив трагедію Охматдиту. Увесь світ донатив на відбудову. Весь світ тепер стежить, як іде відновлення. І тут "команда з 5-6 менеджерів" вирішує на очах у цілого світу вкрасти майже 50% вартості проєкту. Здавалося б, що тут може піти не так?

І коли десь за кордоном знову будуть говорити про корупцію в Україні, наші позитивчики Єрмака знову будуть тикати пальцями в антикорупціонерів, які розказали про корупцію. А можна ж було просто не красти втупу, нахабно, відкрито - на очах у всього світу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі