Топменеджеропад на Росії триває: настала черга банкірів

Щойно Мосбіржа підпала під санкційну заборону торгувати доларом і юанем - загадково загинув один із її топменеджерів. Випадковість - чи закономірність?

Директор з маркетингу Московської біржі Георгій Чибісов безслідно зник увечері 27 липня. Він виїхав на прогулянку на катері, після чого написав повідомлення своїй дружині і зник зі зв'язку.

Поліцейські опитали знайомих, які разом з топменеджером гуляли по річці Москва. За їхніми словами, в якийсь момент Георгій вийшов на палубу і впав у воду. Його намагалися знайти самостійно, а потім звернулися до рятувальників.

...тіло Чибісова було знайдено в річці 28 липня. Розпочато кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки водного транспорту. Основні власники МБ - Центральний банк РФ, Сбербанк, Державна корпорація ВЕБ

За інформацією "Бази", тіло Чибісова було знайдено в річці 28 липня. Розпочато кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки водного транспорту. Основні власники МБ - Центральний банк РФ, Сбербанк, Державна корпорація ВЕБ. Проти біржі нещодавно запровадили санкції, через що її позбавили права торгівлі доларом, євро і юанем.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі