Зрадник Царьов смертельно заздрить Шойгу - в Україні так не крали

Олег Царьов написав пост, що під час головування Шойгу в Міноборони Росії було розкрадено 11 трильойнів рублів. І в цьому повідомленні - суцільний сум, адже в Україні стільки вкрасти не вдавалося. Тепер зрозуміло, чому він мріє повернутися в Київ на російських танках?

Олег Царьов явно захоплений масштабами крадіжки у міноборони РФ за Сергія Шойгу. При цьому Шойгу не лише не посадили, а призначили на нову високу посаду секретаря Ради безпеки РФ. Не життя, а мрія, чи не так?

Зрозуміло, чому такі, як Царьов, увесь час виступали проти євроінтеграції і тягли Україну в "русскій мір" - хоча, здавалося б, будь-яку нормальну людину має нудити від путінської Росії з її позамежною корупцією. Вони хотіли так само, як Шойгу

Зрозуміло, чому такі, як Царьов, увесь час виступали проти євроінтеграції і тягли Україну в "русскій мір" - хоча, здавалося б, будь-яку нормальну людину має нудити від путінської Росії з її непомірною корупцією. Вони хотіли так само, як Шойгу. Але в ЄС відкрито і тупо красти у таких масштабах - просто неможливо.

Можна лиш уявити, як прикро Царьову. Щастя було так близько, якби не той Майдан... Не дивно, що сьогодні він так ненавидить Україну і мріє повернутися до Києва на багнетах. Так хочеться пожити, як Шойгу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі