Донбас під кадирівцями - за України було краще?

Російські пропагандисти весь час лякали мешканців Донбасу міфічними бандерівцями. Мовляв, ті прийдуть і примусять вчити українську мову. Та замість уявної загрози - прийшли цілком реальні загарбники і вбивці з Росії

У Маріуполі окупант із Чечні заїхав на пляж на позашляховику, а коли місцеві жителі зробили йому зауваження, почав кидатися на них, ображати та погрожувати. Пізніше підтягнулися й інші новоявлені "господарі міста" з Чечні, почали бити і штовхати місцевих, які посміли їм противитися.

Помітно, що українці з Маріуполя набагато сміливіші за росіян і не бояться вступати в конфлікт із кадирівцями. На відміну від жителів РФ, які бояться, падають на коліна та вибачаються при першому косому погляді. Таки життя у вільній країні виховало зовсім інших людей, які не звикли бути холопами. Але в умовах окупації ефективно протистояти озброєному бидлу, на жаль, навряд чи вдасться. Для кадировців жодних законів немає, і вони можуть легко й безкарно викрасти і вбити на захопленій території будь-кого.

...раніше пропагандисти лякали Донбас бандерівцями. Мовляв, приїдуть западенці, всіх принижуватимуть, змусять говорити українською. Але немає жодного відео, на якому хтось із західних областей України приїхав би на Донбас і там знущався з місцевих. А як прийшов "руський мір" - почалися справжні приниження та утиски

Пригадую, як раніше пропагандисти лякали Донбас бандерівцями. Мовляв, приїдуть западенці, всіх принижуватимуть, змусять говорити українською. Але немає жодного відео, на якому хтось із західних областей України приїхав би на Донбас і там знущався з місцевих. А як прийшов "руський мір" - почалися справжні приниження та утиски. Сподіваюся, всі, хто кликав Росію, щасливі тепер. Не подобалися українці - плазуй перед кадирівцями.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі