Україна-США: шукати шляхи порозуміння чи грітися на Карибах?

Нам доведеться домовлятися із владою у США - хто б не очолив країну. Натомість опозиційних депутатів не випустили на з'їзд Республіканської партії. Як лобіювати наші інтереси в Америці?

Люди, які обрали президентом Зеленського і отримали натомість не лише Зеленського, а ще Єрмака та іншу жадібну і безпринципну шоблу, закочують зараз очі від оголошеної кандидатури віце-президента Венса. Україні доведеться працювати з тими, кого оберуть американці. Вірніше, не доведеться, а треба, бо це життєво необхідно.

...Стефанчук не підписав їм відрядження. Попри те, що всі документи були надані завчасно - за кілька місяців. Попри те, що у наших політиків була запланована ще низка важливих зустрічей у Вашингтоні

Певне, саме тому на зʼїзд Республіканської партії наші дегенерати не випустили депутатів від ЄС - Петра Порошенка, Ірину Геращенко, Іванну Климпуш-Цинцадзе, Марію Іонову. Спікер Стефанчук не підписав їм відрядження. Попри те, що всі документи були надані завчасно - за кілька місяців. Попри те, що у наших політиків була запланована ще низка важливих зустрічей у Вашингтоні.

Зате ми маємо тішитися, що слуги поїхали "налагоджувати міжпарламентські звʼязки" в країни Карибського басейну. На теплих морях і за державний кошт. Третій тиждень катаються. Дуже воно нам помічне, як ви розумієте.

Так от, повертаючись до Джея Ді Венса. Робота з республіканцями і демократами - це важлива і велика робота наших дипломатів, української громади, політиків, всіх наших агентів впливу. Ще кілька років тому Венс кенселив Трампа, як тільки міг. Після виходу його мемуарів "Hillbilly Elegy", він наробив купу заяв про Трампа. В 2016 році. Наприклад: "Я завжди був проти Трампа. Він мені ніколи не подобався". "Боже, який же він ідіот!". "Він мені здається негідником". У той же період він написав своєму колезі у фейсбуці: "Я іноді думаю, що Трамп - це цинічний гівнюк, а іноді - що він американський Гітлер".

...Венс служив у морській піхоті США, отже, спілкування наших військових і ветеранів з ним теж може бути важливим і необхідним. Саме військових, а серед них є ті, хто прекрасно розмовляє англійською і вміє проводити перемовини...

Це я до чого? Венс радикально вміє змінювати свої погляди. І тут точно є поле для діяльності наших лобістів. Я вже бачила пости про те, що Венс служив у морській піхоті США, отже, спілкування наших військових і ветеранів з ним теж може бути важливим і необхідним. Саме військових, а серед них є ті, хто прекрасно розмовляє англійською і вміє проводити перемовини. Саме ветеранів, а не оцих клоунів у помʼятих футболках кольору хакі.

Нам треба зрозуміти одне: немає гарних новин для України у звʼязку з американськими виборами. Власне, точно так, як не було у нас хороших новин після виборів 2019 року.

Ну і наостанок ще дві цитати Венса про Україну. Щоб було зрозуміло, чому саме так до нас ставляться: "Владімір Путін - злий чоловік, але залиште подалі від мене награну прихильність до України - корумпованої країни, якою керують олігархи, і яка настільки ж близька до функціональної демократії у 2022 році, як Афганістан у 2021, коли Байден віддав його Талібану". (2022 рік)".

"Я понад рік стверджую, що уряд України корумпований, і йому не можна довіряти належне відстеження нашої зброї. … Ми просто не маємо уявлення, куди поділася велика частина наших грошей для України. Корупція вийшла з-під контролю. Це ще одна причина відмовитися від подальшої допомоги". (2024 рік)".

На превеликий жаль, більшість населення має обмежені розумові здібності. Якщо простіше, то тупі люди обрали тупу владу, яка, користуючись підтримкою тупих людей, злочинно керує країною. Країна захлинається кровʼю. А їм не шкода. Не їхня країна. Для них все - лише полігон і гаманець. Пасіонарії загинуть. Мерзотники залишаться керувати далі. Якщо буде чим. Або втечуть до своїх умовних Аргентин.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі