Путін б'є по Україні, Європа та США - бідкаються і вичікують

Скільки ще дитячих лікарень і багатоповерхівок в Україні має зруйнувати Путін, щоб західні політики нарешті надали Україні необхідну допомогу в потрібних обсягах?

Черговий "чорний понеділок" у Києві. Окупанти завдали ракетного удару по столиці України. Кількість постраждалих уточнюється, але вже зараз зрозуміло, що їх багато. Це мирні мешканці Дніпровського, Святошинського, Шевченківського, Деснянського, Дарницького, Голосіївського, Солом'янського районів Києва. Колись такого спокійного, мирного, квітучого. Це було місто, в якому щастя та спокій били через край. Зараз - по Києву б'ють ракетами.

...схвалення все це дав російський народ. Він, який цинічно колись називав себе "братським", зараз не просто мовчить, а й виправдовує і навіть заохочує війну, яку держава-агресорка оголосила Україні

Під ворожим вогнем опинилися дитяча лікарня "Охматдит". Ворог цілеспрямовано бив по дітях. Наказ віддав російський диктатор Володимир Путін, його виконали російські військовослужбовці. Але схвалення все це дав російський народ. Він, який цинічно колись називав себе "братським", зараз не просто мовчить, а й виправдовує і навіть заохочує війну, яку держава-агресорка оголосила Україні. Росіяни заохочують геноцид українців, вбивство наших людей похилого віку, жінок, дітей. При цьому вони дивуються, коли розповідаєш їм про те, що майбутні покоління українців виростуть у ненависті до всього російського.

Так, Володимир Путін і росіяни, які мовчазно схвалюють війну проти України, поставили хрест на тому, що називалося колись російською культурою. Твори класиків російської музичної культури та літератури не запобігли геноциду в Бучі, не завадили процесу перетворення на руїни українських міст, не зупинили удари по Києву, Одесі, Дніпру. Немає ніякої користі від прочитання класиків російської літератури, якщо в результаті ми бачимо, як проти України воює покоління російських фашистів.

...у США зараз більше зайняті тим, на кого замінити Джо Байдена, при цьому не допустивши перемоги Дональда Трампа. Тобто там йде вибір меншого зла

Усе це бачить цивілізований світ. Зокрема - США та Франція. Але у США зараз більше зайняті тим, на кого замінити Джо Байдена, не допустивши перемоги Дональда Трампа. Тобто там йде вибір меншого зла. А час іде, а ворог не спить - він продовжує свою криваву політику знищення України. Ми й так уже побачили, наскільки високу ціну довелося заплатити за піврічну затримку із наданням Україні військової допомоги з боку США.

Ми також пам'ятаємо, що на початку повномасштабної війни президент Франції Макрон намагався вчити нас тому, як потрібно враховувати позицію країни-окупанта. Він закликав дати можливість Путіну "зберегти обличчя". Це потім ми побачили словесну еквілібристику та поворот на 180 градусів у зовнішній політиці. Так, на словах він став критиком Росії. Але обсяг військової допомоги від Франції так і залишився на недостатньому для цієї держави рівні. Країни Балтії, якщо порівняти у співвідношенні ВВП, надали Україні набагато більше допомоги.

А віднедавна Макрон, який обіцяв прилетіти в Україну, але так і не виконав своєї обіцянки, цілком переключившись на внутрішні справи країни. Подивимося, як він відреагує на нові обстріли Києва. Адже особиста кар'єра для нього, як і для багатьох європейських політиків завжди перебуває на першом місці. І саме їхній страх заохочує Путіна на нові і нові злочини проти нашої країни. Саме вона, ця боягузливість, заважає їм передати Україні всю необхідну нам зброю. У належних обсягах та з дозволом бити по всій території країни-окупанта. Щоб і до будинків жителів Російської Федерації прийшло таке саме горе, з яким українці живуть багато років. Іншого шляху протверезити населення кровожерної імперії просто немає. Переговори з нею, як і з терористами, неможливі.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі