На болотах стогін і плач - ЗСУ встановили новий рекорд у знищені ворога

Z-воєнкори в Росії обурюються - в Астраханській області дешеві українські дрони поцілили у супер дорогий винищувач. Чому не спрацював захист?

ЗСУ днями поставили новий рекорд - наші дрони долетіли до Астраханщини і вразили новітній російський винищувач СУ-57 просто на воєнному аеродромі в Ахтубінську. Вартість літака - десятки мільйонів доларів. Z-блогери плачуться - ППО над аеродромом не працювало. Винищувач зазнав ураження осколками, і наразі невідомо, чи надається він до відновлення. Причому розбили винищувач за 4,5 млрд рублів - "копійчані" українські безпілотники. Пропагандисти прідрахували: за ціну такого супер передового літака можна було би накрити ППО всі військові аеродроми країни.

Інша Z-блогерка, Анастасія Кашеварова, вилила на голови підписників багато неприємної правди. Виявляється, у російській армії направо-наліво торгують дронами та обладнанням, яке надали волонтери. Техніку, зброю та автотранспорт - не зберігають належним чином, гублять або ламають сотнями. Плюс - поголівне п'янство, з яким впоратися ніхто не може. Дійсталося й місцевій владі, яка не гребує торгувати харчами, які мали б іти на передову. Цікаво, що якби все це написали в Україні - Z-воєнкори оголосили б це антиросійською пропагандою. Але ж це пишуть свої, росіяни.

Звідки ж у самих росіян таке зневажливе ставлення до своєї роботи на фронті? Вони не вірять у цю війну. Вони знають, що беруть участь у незаконній, грабіжницькій кампаніїї, яка вигідна лише генералітету, який краде на всіх рівнях. Те саме ставлення до війни, як до торговельної пригоди - і у звичайних солдатів. Є що вкрасти - крадуть, є що продати - продають. Тому й немає ППО над супер дорогими винищувачами. Тому Росія, замість зміцнити свої позиції у світі - перетворилася на світове посміховисько. І якби українська армія мала відповідну кількість озброєння і техніки та дозвіл бити туди, куди треба вдарити - де були б зараз війська окупантів? Але навіть у наявних умовах - ЗСУ демонструють дива героїзму та щодня вражають світ новими досягненнями.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі